XenForo için hazırlanmış eklentiler
Web radyoları için HTML tasarımlar
Premium ayrıcalıkları için hesabınızı yükseltin!
Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?
Giriş Yap Kayıt OlSitemize giriş yapmakta sorun yaşayan kullanıcılarımız buradan destek talebi oluşturabilirler.
Merhaba, evet 2.3.6 ile uyumlu.merhabalar. 2.3.6 ile uyumlu mu acaba çok teşekkürler
Konu ve mesajlar içerisinde ki font sorunu düzenlendi. Tema üzerinde özelleştirmeleriniz var ise güncelleme yerine aşağa ki işlemleri uygulayabilirsiniz.
İlgili sorun: Yazı Font Hakkında
hbl_base.less şablonunda aşağıda kodu bulun;
CSS:font-family: @hbl-ozel-fontlar;
Bununla değiştirin;
CSS:body, html, button, input, optgroup, select, textarea, .avatar-update, .codeEditor--proportional...
Değerli yorumunuz için ben teşekkür ederim. Yapılan değişiklikleri not alabilirsiniz hocam, yada mevcut temayı silmeden yükleyerek ilgili özelliştirmeleri yeni kurduğunuza ekleyerek yapabilirsiniz.Kardeşim emeklerin için çok teşekkür ederim. Şimdi sana sorum olacak. Ben bu temada bir takım değişiklikler yaptım şimdi bunu yüklersem o değişiklikler gidecek bun nasıl engelleriz yani ben o değişikliklerin gitmesini istemeden yüklemek istiyorum.